Over ons

Wij geloven dat sport mensen gelukkig maakt. Helaas komen we niet altijd aan sporten toe. Soms weet je niet welke sporten er bij je in de buurt te doen zijn, is het niet mogelijk om online een baan of veld te reserveren of heb je een abonnement nodig om te kunnen sporten.  Al deze drempels vinden we zonde, want sporten maakt ons gezonder en socialer.

Daarom hebben we Movit Sport ontwikkeld. Met Movit Sport is de perfecte sportervaring altijd maar een paar klikken bij je vandaan, waar je ook bent. Op onze website zie je welke sporten je bij jou in de buurt kunt doen. Vervolgens boek je gemakkelijk een veld, baan of entreebewijs op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Betalen doe je online via iDeal, Paypal of creditcard en met de boekingsbevestiging die je per mail ontvangt ben je klaar om te gaan. Dus boek jouw perfecte sportervaring vandaag nog via Movit Sport!

Luuk Wester - CTO Movit Sport

Luuk Wester – CTO


Luuk is de technicus achter Movit Sport. Hij is verantwoordelijk voor ontwikkeling van de website en zorgt ervoor dat het boekingsproces zo soepel mogelijk verloopt. In zijn vrije tijd is hij vaak op de tennisbaan te vinden.

Profielfoto Tjeerd

Tjeerd Havinga – CCO


Tjeerd is verantwoordelijk voor de marketing binnen Movit Sport. Als Chief Customer Officer, houdt hij zich onder andere bezig met de promotie, social media en het versterken van het merk Movit Sport. Naar goede muziek luistert hij zelden, naar klanten altijd.