FAQ

Wat is Movit Sport?

Movit Sport is een online platform waarop iedereen gemakkelijk sportactiviteiten kan boeken. Denk hierbij aan het huren van een squashbaan of voetbalveld, maar bijvoorbeeld ook het boeken van een dagje golfen of een Zumbales bij de plaatselijke sportschool. Op Movit Sport zie je in één oogopslag welke sportactiviteiten en bij jou in de buurt te doen zijn en is deze met een paar klikken geboekt. Movit Sport: your sport just a click away!

 

Hoe werkt het?

Op onze site vind je gemakkelijk waar je bij jou in de buurt kunt sporten. Klik op een van de sportactiviteiten en kies vervolgens de datum en het tijdstip die jou het beste uitkomen. Klik op ‘boeken’ en betaal via iDeal, Paypal of creditcard. Je krijgt dan van ons een boekingsbevestiging per mail. Laat de mail of de boekingscode uit de mail zien bij de balie van de sportaanbieder waar jij gaat sporten en je bent klaar om te gaan!

 

Hoe ver kan je van tevoren boeken?

De meeste sportactiviteiten kun je maximaal drie weken van tevoren te boeken. Bij sommige kan dit afwijken.

 

Is het mogelijk om je boeking te annuleren?

Ja, het is mogelijk om je boeking tot 24 uur van tevoren te annuleren. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Is er verschil in prijs tussen boeken via Movit Sport en boeken via een sportaanbieder?

Wij bieden onze gebruikers de garantie dat de prijs van een boeking via Movit Sport nooit hoger ligt dan de prijs van een boeking via een van onze sportaanbieders. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties en kortingen, waardoor je via Movit Sport soms zelfs goedkoper uit bent.

 

Als ik een sportveld of -baan huur, geldt de bijbehorende prijs dan per persoon of per veld/baan?

Als je via Movit Sport bijvoorbeeld een squashbaan of voetbalveld huurt, betaal je de bijbehorende prijs voor het huren van de baan of het veld. Het maakt dan dus niet uit of je met zijn tweëen of met zijn drieën gaat squashen. Voor bijvoorbeeld het deelnemen aan groepslessen geldt de prijs wel per persoon.

 

Is materiaal inbegrepen?

Het verschilt per sportactiviteit of het materiaal bij de prijs is inbegrepen. Wij zorgen ervoor dat in de beschrijving van de sportactiviteit altijd staat aangegeven als de prijs inclusief is. Als het mogelijk is om materiaal bij de desbetreffende sportaanbieder te huren, dan zetten we dit ook in de beschrijving, inclusief prijzen.

 

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Je kunt je account verwijderen door contact met ons op te nemen.

 

Mijn vraag staat er niet tussen 🙁

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op.