FAQ voor sportaanbieders

Wat is Movit Sport?

Movit Sport is een online platform waarop iedereen gemakkelijk sportactiviteiten kan boeken. Denk hierbij aan het huren van een squashbaan of voetbalveld, maar bijvoorbeeld ook het boeken van een dagje golfen of een Zumbales bij de plaatselijke sportschool. Op Movit Sport zie je in één oogopslag welke sportactiviteiten en bij jou in de buurt te doen zijn en is deze met een paar klikken geboekt. Movit Sport: your sport just a click away!

Wat zijn voor mij de voordelen van Movit Sport?

Bij Movit Sport vinden we dat een uurtje squashen net zo makkelijk online te bestellen zou moeten zijn als een nieuw paar schoenen. Zo verlagen we de drempel voor de consument om te gaan sporten. Voor sportaanbieders biedt dit de mogelijkheid om nieuwe sporters binnen te halen door:

  • Een verbeterde online zichtbaarheid. Wij maken jouw sportactiviteit beter vindbaar in zoekmachines en zorgen voor zichtbaarheid via advertenties op zoekmachines, websites en social media.
  • Toegang tot een nieuwe doelgroep. Movit Sport biedt elke internetgebruiker een gemakkelijke manier om nieuwe sporten uit te proberen.

Hoe werkt het aanmeldingsproces?

Vul je gegevens in op onze aanmeldpagina. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met je op. Hierna sturen we je een mail met een link naar een aantal vragen over de sportactiviteit(en) die je via Movit Sport wilt aanbieden. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Als wij de gegevens hebben ontvangen, zetten we alles voor je klaar en zorgen we ervoor dat je sportactiviteit zo spoedig mogelijk via Movit Sport door onze bezoekers te boeken is.

Kost Movit Sport me extra tijd?

Nee, Movit Sport kost je geen extra tijd. Na het aanmeldingsproces zorgen wij ervoor dat je via de mail van elke boeking op de hoogte wordt gesteld. Daarnaast ontvang je op de 10e van elke maand automatisch het boekingsgeld van de vorige maand op je bankrekening, samen met een overzicht van alle boekingen. Je hoeft dus zelf niets te doen.

Kan ik als sportaanbieder zelf de prijzen en openingstijden van sportactiviteiten aanpassen? 

Ja, dat kan door hier in te loggen met je sportaanbiedersaccount. De gegevens van dit account zul je na het aanmeldingsproces van ons ontvangen. Klik vervolgens op ‘vendor dashboard’ en daarna op ‘boekingen’. Hier staat een lijst van sportactiviteiten die bij jou te boeken zijn. Door op een activiteit te klikken, kun je aanpassingen maken aan bijvoorbeeld de prijs of de openingstijden. Geef je aanpassingen liever telefonisch of via de mail door? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken op 0610438364 of harro@movitsport.com.

Kunnen álle sportactiviteiten via Movit Sport worden aangeboden?

Wij willen graag een zo groot en breed mogelijk sportaanbod via ons platform aanbieden. We verwelkomen daarom graag sportaanbieders van nieuwe sportactiviteiten. Vul hier je contactgegevens in, zodat we samen kunnen kijken hoe jouw sportactiviteit op ons platform past.

Wat kost het?

Bij Movit Sport werken we met het ‘no cure no pay’ principe. Heb je geen boekingen, dan kost het aanbieden van sportactiviteiten op Movit Sport ook niks. Daarnaast vragen wij een commissie van 25 procent per boeking om ons platform draaiende te houden en te kunnen adverteren via zoekmachines, websites en social media. Ook handelen wij de betaling af en zorgen ervoor dat het geld elke maand automatisch op de je rekening wordt gestort.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op.

 

Geïnteresseerd?

Vul dan hier vrijblijvend je contactgegevens in en we nemen spoedig contact met je op.