Blog

Feature image not available

Gastblog: word een compleet atleet

Door Jeroen Smidt: oprichter van SportLab Eeuwen geleden moesten wij als mens veel vaker fysieke arbeid leveren gedurende de dag. We jaagden en verzamelden, soms achtervolgden we urenlang een prooi, wachtend op het perfect moment om onze speer precies goed in ons slachtoffer te mikken. We klommen in bomen voor fruit en op slechte dagen […]
Posted on 19/01/2018
Squashbaan in Utrecht

Squash in Utrecht – Waar kun je terecht?

Wil je squashen in Utrecht, maar weet je niet precies waar je allemaal terecht kan? Dan zit je hier goed! Wij hebben een rondje Utrecht voor je gedaan en zetten in deze blog een aantal locaties op een rijtje.
Posted on 27/11/2017
Tennis

Tennis – Dit zijn de spelregels

Ben je de spelregels van tennis even kwijt? Of doe je het voor het eest? In deze blog leggen we de spelregels van tennis voor je uit, zodat je bij je volgende tenniswedstrijd precies weet hoe het spelletje in elkaar zit.
Posted on 14/11/2017
Lionel Messi

Dit zijn de best verdienende sporters van 2017

Met een geweldige dribbel of een fantastische backhand kun je flink geld binnen harken. Maar hoevéél verdienen de grootste topsporters op aarde nou eigenlijk? In deze lijst staan de grootste topverdieners op een rijtje.
Posted on 28/10/2017
Squash

Squash – Dit zijn de spelregels

Speel je voor het eerst squash? Of ben je de spelregels even kwijt? In deze blog leggen we de spelregels van squash uit, zodat je bij je volgende squashwedstrijd precies weet hoe het spelletje in elkaar zit.
Posted on 25/10/2017
Squash in Groningen - alles wat je wilt weten

Squash in Groningen – Waar kun je terecht?

Wil je squashen in Groningen, maar weet je niet precies waar je allemaal terecht kan? Dan zit je hier goed! Wij hebben een rondje Groningen voor je gedaan en zetten in deze blog alle squashlocaties van Groningen op een rijtje.
Posted on 18/10/2017
Bossabal

5 bijzondere sporten voor échte avonturiers

Is een potje volleyballen, baantjes zwemmen of hardlopen jou veel te mainstream? Niet getreurd! Er zijn tegenwoordig genoeg bijzondere alternatieven om lekker in beweging te komen. Wij hebben voor jou de 5 gekste sporten op een rijtje gezet.
Posted on 04/10/2017
Movit Sport Run

Alle hardloopevenementen in Groningen voor jou op een rijtje

Loop jij wel eens een rondje hard? Geef je dan op voor een van de vele hardloopevenementen die er jaarlijks in Groningen worden georganiseerd. Check snel onze lijst, want daar hebben we alle hardloopevenementen voor je op een rijtje gezet.
Posted on 04/10/2017